Yoga maakt me gelukkig. Dat geluk en de potentie van yoga deel ik graag met anderen. Van jongs af aan was er ruimte voor yoga in ons gezin, de kaars of een body scan voor het slapen gaan, zonnegroeten op vakantie. Hoewel het zeker een zaadje geplant heeft, heb ik yoga ook lange tijd gezien als puur fysieke oefening, totdat ik in een stressvolle periode in mijn leven de transformatieve kracht van yoga, meditatie en  Boeddhistische psychologie leerde kennen. 

Yoga en meditatie bieden een bodemloze bron aan zelfkennis en een rijkdom aan ervaringen. De ene les is, of voelt, nooit hetzelfde als de andere. Een les is daarom eigenlijk ook nooit saai :-) 

Mijn yogalessen zijn gebaseerd op de principes van de Vinyasa & Hatha yoga. Daarnaast volg ik zelf graag lessen Yin yoga, Anusara Yoga en heb ik meerdere cursussen Tibetaans boeddhistische meditatie en yoga gevolgd, wat ik tot op heden beoefen en waar ik mijn inspiratie uit haal. 

In mijn lessen is er aandacht voor de ademhaling, mindful bewegen, subtiele energie en het leren kennen en accepteren van jouw mind & body.

Meld je aan voor een les en ervaar het zelf!

Yoga

Lesrooster

Zondag

19:45 Relax & Restore

Yagoy | Pijp, Amsterdam

Dinsdag

10:30 Stress Relief & Meditation

Yogadreams | Zaandam

Vrijdag

10:30 Relax & Restore

Yagoy | Pijp, Amsterdam

"Yoga is a way to freedom. By its constant practice, we can free ourselves from fear, anguish and loneliness"

~ Indra Devi

  • Gray Spotify Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Gray Instagram Icon

​© 2018 by DM Vrenegoor

KVK# 62531557